Tuoteryhmät

Hapatteet hapanmaitotuotteille

Hapatteemme soveltuvat kaikille maitopohjaisille hapanmaitotuotteille, kuten jogurteille, piimille, viileille ja hapankermoille. Hapatteita on saatavana pakastekuivattuna (Lyofast), pakastettuina (Cryofast) sekä käyttöhapatteiden valmistukseen (Lyoto) soveltuvana muotona aina 1 UC:n annoskoosta (100 litraan maitoa) 100 UC:n (10 000 ltr. maitoa) asti.

Tutustu tuotteisiin
Hapatteet juustoille ja tuorejuustoille

Valikoimissamme on hapatteet kaikille juustotyypeille. Mesofiiliset hapatteet, kuten M- ja MW- sarjat soveltuvat pehmeille- ja puolikoville kuten Camembert- tai Gouda- tyyppisille kypsytetyille juustoille, sekä tuorejuustoille kuten rahkalle tai raejuustolle. Thermofiiliset hapatteet soveltuvat pehmeille- ja koville juustoille, kuten esimerkiksi mozzarella- tai emmental- juustoille. Hapatteita on saatavana pakastekuivattuna (Lyofast), pakastettuina (Cryofast) sekä käyttöhapatteiden valmistukseen (Lyoto) soveltuvana muotona aina 1 UC:n annoskoosta (100 litraan maitoa) 100 UC:n (10 000 ltr. maitoa) asti.

Tutustu tuotteisiin
Erikoishapatteet

Erikoishapatteiksi olemme luokitelleet hapatteet, jotka sisältävät probioottisia maitohappobakteereita ja hapatteita joiden maitohappobakteerit tehostavat arominmuodostusta tuotteidenvalmistuksessa ja/tai suojaavat tuotteita muilta haitallisilta mikrobeilta. Erikoishapatteissa käytetyt maitohappobakteeri- kannat on kerätty Alppien ja Apenniinien vuoristoalueiden raakamaidosta. Hapatteita on saatavana pakastekuivattuna (Lyofast), pakastettuina (Cryofast) sekä käyttöhapatteiden valmistukseen (Lyoto) soveltuvana muotona aina 10 Dosesin annoskoosta (1000 litraan maitoa) 100 Dosesin (10 000 ltr. maitoa) asti.

Tutustu tuotteisiin
Muut kypsyttäjämikrobit

Meillä on runsas valikoima erilaisia pintakypsyttämikrobeja, kun haet erilaisia tuoteominaisuuksia sinihome- valkohome- tai kittijuustoillesi. Pintakypsyttäjämikrobeja on saatavana pakastekuivattuna (Lyofast) tai nestemäisenä (Liquid) aina 1O Dosesin annoskoosta (1000 litraan maitoa) 50 Dosesin (10 000 ltr. maitoa) asti.

Tutustu tuotteisiin
Muut tuotteet

Valikoimissamme on runsaasti erilaisia juustojenvalmistukseen liittyviä entsyymivalmisteita (juoksetteet, lysotsyymit ja lipaasit), käyttöhapatteiden valmistukseen liittyvät mediat ja bioaktivaattorit sekä biologiset säilöntäaineet (natamysiini ja nisiini). Edustamamme SaccoClerici S.r.l on edelläkävijä probioottivalmisteiden tutkimustyössä ja valmistajana. Meidän kauttamme löydät oikeat probioottivalmisteet farmaseuttisille ja nutraseuttisille tuotteillesi.

Tutustu tuotteisiin