Tuotteet ryhmässä

Erikoishapatteet

AB 1

AB 1
Tilaa »

Lactobacillus acidophilus- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantoja sisältävä hapate hapanmaitotuotteille ja kypsytetyille juustoille.

ABC 1

ABC 1
Tilaa »

Lactobacillus acidophilus- , Lactobacillus casei- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantoja sisältävä hapate hapanmaitotuotteille ja juustoille.

ABR 1

ABR 1
Tilaa »

Lactobacillus acidophilus- , Lactobacillus rhamnosus- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantoja sisältävä hapate hapanmaitotuotteille ja juustoille.

AC 1

AC 1
Tilaa »

Lactobacillus acidophilus- ja Lactobacillus casei- kantoja sisältävä hapate hapanmaitotuotteiden sekä kypsytettyjen juustojen valmistukseen.

ACR 1

ACR 1
Tilaa »

Lactobacillus acidophilus-, Lactobacillus casei -, Lactobacillus paracasei- ja Lactobacillus rhamnosus- kantoja sisältävä hapate hapanmaitotuotteiden ja juustojen valmistukseen.

BG 112

BG 112
Tilaa »

Lactobacillus plantarum- kantaa sisältävä suojahapate hiivojen ja homeiden torjuntaan puolikoville ja koville juustoille.

BGP 1

BGP 1
Tilaa »

Lactobacillus paracasei- kantaa sisältävä probiootti ja flavourin vahventaja sekä hapanmaitotuotteille että puolikoville ja koville juustoille.

BGP 1

BGP 1
Tilaa »

Lactobacillus paracasei- kantaa sisältävä probiootti ja flavourin vahventaja sekä hapanmaitotuotteille että puolikoville ja koville juustoille.

BGP 2

BGP 2
Tilaa »

Lactobacillus paracasei- kantaa sisältävä hapate hapanmaitotuotteille ja juustonvalmistukseen.

BGP 93

BGP 93
Tilaa »

Lactobacillus casei- kantaa sisältävä hapate mm. hapanmaitotuotteiden valmistukseen.

BLC 1

BLC 1
Tilaa »

Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantaa sisältävä probioottinen valmiste mm. hapanmaitotuotteiden valmistukseen.

CA 35

CA 35
Tilaa »

Lactobacillus paracasei (LP 8700:2) erityisesti puolikoville juustoille, kuten Edam-, Havarti- ja Cheddar-juustoille tyypillisen flavourin vahvistamiseen.

CPR 1

CPR 1
Tilaa »

Lactobacillus casei- , Lactobacillus plantarum- ja Lactobacillus paracasei ssp. paracasei- kantoja sisältävä hapate hapanmaitotuotteille ja kypsytetyille juustoille.

LA 3

LA 3
Tilaa »

Lactobacillus acidophilus- kantaa sisältävä hapate mm. hapanmaitotuotteiden valmistukseen.

LB 21

LB 21
Tilaa »

Lactobacillus rhamnosus- kantaa sisältävä hapate mm. hapanmaitotuotteiden ja juustonvalmistukseen.

LC 4P1

LC 4P1
Tilaa »

Lactobacillus casei- kantoja sisältävä suojahapate juustoille klostridien aiheuttaman voihappokaymisen estämiseksi.

LPAL

LPAL
Tilaa »

Lactobacillus plantarum- kantaa sisältävä valmiste Listeria monocytogenes- ja yleisesti Listeria ssp.- mikrobeita vastaan juustoissa. Käytetään pintakäsittelynä.

LPRA

LPRA
Tilaa »

Lactobacillus rhamnosus- ja Lactobacillus plantarum- kantoja sisältävä laajakirjoinen suojahapate hiivoja ja homeita vastaan hapanmaitotuotteille ja juustovalmisteille.

LRB

LRB
Tilaa »

Lactobacillus rhamnosus- kantaa sisältävä suojahapate hapanmaitotuotteille ja tuorejuustoille hiivoja ja homeita vastaan. Käytetään myös puolikoville ja koville juustoille klostridien aiheuttaman voihappokäymisen estämiseksi.

MM 040

MM 040
Tilaa »

Pehmeille ja puolikoville juustoille tarkoitettu apuhapate vahvistamaan pähkinäistä flavouria.

SP 1

SP 1
Tilaa »

Lactobacillus rhamnosus- kantaa sisältävä hapate mm. hapanmaitotuotteiden ja juustonvalmistukseen.

SP 5

SP 5
Tilaa »

Lactobacillus bulgaricus- kantaa sisältävä hapate mm. hapanmaitotuotteiden valmistukseen.

SYAB 1

SYAB 1
Tilaa »

Streptococcus thermophilus-, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus-, Lactobacillus acidophilus- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantoja sisältävä hapate soijapohjaisille hapanmaitotuotteille.

UCC 118

UCC 118
Tilaa »

Lactobacillus salivarius- kantaa sisältävä hapate juustonvalmistukseen.