Tuotteet ryhmässä

Hapatteet hapanmaitotuotteille

DWY 11

DWY 11
Tilaa »

Lactococcus lactis ssp. lactis biovar diacetylactis- kantaa sisältävä yksikantahapate aromin ja kaasunmuodostukseen hapanmaitotuotteille ja puolikoville juustoille.

KD 1

KD 1
Tilaa »

Aromaattisen Dahi- jogurtin valmistukseen soveltuva hapate.

LN 1

LN 1
Tilaa »

Leuconostoc mesenteroides- kantaa sisältävä yksikantahapate arominmuodostuksen voimistamiseen mm. hapanmaitotuotteissa ja voinvalmistuksessa.

M 142 N

M 142 N
Tilaa »

Mesofiilinen maitohappoa ja arominmuodostajia sisältäviä kantoja hieman aromia vaativille hapanmaitotuotteille ja hapankermoille. Sisältää myös hieman eksopolysakkaridia (EPS) muodostavia kantoja, joten se soveltuu erinomaisesti mm. kermaviilien, creme fraichen ja smetanan valmistukseen.

M 242 N

M 242 N
Tilaa »

Mesofiilinen maitohappoa ja arominmuodostajia sisältäviä kantoja hieman aromia vaativille hapanmaitotuotteille ja hapankermoille. Sisältää myös eksopolysakkaridia (EPS) muodostavia kantoja, joten se soveltuu erinomaisesti mm. kermaviilien, creme fraichen ja smetanan valmistukseen.

M 331 R

M 331 R
Tilaa »

Mesofiilinen erittäin runsaasti EPS:ää tuottava happoa ja aromia muodostava hapate piimän ja viilin valmistukseen.

MT 432 AN

MT  432 AN
Tilaa »

Kefir- tyyppisen hapanmaitotuotteen valmistukseen soveltuva hapate.

MT 036 LV

MT 036 LV
Tilaa »

Kefir- tyyppisen hapanmaitotuotteen valmistukseen soveltuva hapate.

MW 030 N

MW 030 N
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. definied- kantoja sisältävä mieto kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 033 N.

MW 030 R

MW 030 R
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. definied- kantoja sisältävä kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille.Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 033 R.

MW 030 S

MW 030 S
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. definied- kantoja (ei sisällä Leuconostoc- kantoja) sisältävä kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 033 S.

MW 030 T

MW 030 T
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. definied- kantoja sisältävä voimakkaasti aromia ja kaasua muodostava kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 033 T.

MW 036 K

MW 036 K
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä mieto kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 K.

MW 036 N

MW 036 N
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä mieto kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 N.

MW 036 R

MW 036 R
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 R.

MW 036 S

MW 036 S
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja (ei sisällä Leuconostoc- kantoja)sisältävä kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 S.

MW 036 T

MW 036 T
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä voimakkaasti aromia ja kaasua muodostava kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 T.

SA 440 B

SA 440 B
Tilaa »

Miedoille hapanmaitotuotteille käytetty hapate, jossa mukana Lactobacillus acidophilus- kantoja.

SAB 330 A

SAB 330 A
Tilaa »

Hyvin miedoille hapanmaitotuotteille käytetty hapate, jossa mukana Lactobacillus acidophilus- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantoja

SAB 440 B

SAB 440 B
Tilaa »

Miedoille hapanmaitotuotteille käytetty hapate, jossa mukana Lactobacillus acidophilus- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantoja.

Y 050 B

Y 050 B
Tilaa »

´Set`- tyyppisille sekä juotaville jogurteille tarkoitettu mieto jogurttihapate. Sisältää perinteisiä Str. thermophilus- ja Lactobacillus delbrueckii ssp. bulcaricus- kantoja.

Y 082 F

Y 082 F
Tilaa »

´Set`- tyyppisille sekä juotaville jogurteille tarkoitettu aromikas jogurttihapate. Sisältää perinteisiä Str. thermophilus- ja Lactobacillus delbrueckii ssp. bulcaricus- kantoja. Käytetään myös pehmeille ja koville juustoille.

Y 450 B

Y 450 B
Tilaa »

´Stirred´- tyyppisille jogurteille tarkoitettu, runsaasti eksopolysakkaridia (EPS) muodostava Str. thermophilus- ja Lactobacillus delbrueckii ssp. bulcaricus- kantoja sisältävä mieto jogurttihapate.

Y 480 F

Y 480 F
Tilaa »

´Stirred´- tyyppisille jogurteille tarkoitettu, runsaasti eksopolysakkaridia (EPS) muodostava Str. thermophilus- ja Lactobacillus delbrueckii ssp. bulcaricus- kantoja sisältävä aromikas jogurttihapate.

YAB 450 APROB

YAB 450 APROB
Tilaa »

`Stirred´- tyyppisille jogurteille tarkoitettu, runsaasti eksopolysakkaridia (EPS) muodostava Str. thermophilus- ja Lactobacillus delbrueckii ssp. bulcaricus- kantojen lisäksi probioottisia Lactobacillus acidophilus- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis-, Lb. brevis-, Lb. rhamnosus-, Lb. casei-, Lb. paracasei- ja B. bifidum- kantoja.

YAB 450 BB

YAB 450 BB
Tilaa »

´Stirred´- tyyppisille jogurteille tarkoitettu, runsaasti eksopolysakkaridia (EPS) muodostava Str. thermophilus- ja Lactobacillus delbrueckii ssp. bulcaricus- kantojen lisäksi probioottisia Lactobacillus acidophilus- ja Bifidobacterium animalis ssp. lactis- kantoja sisältävä mieto jogurttihapate.