Tuotteet ryhmässä

Hapatteet juustoille ja tuorejuustoille

DWY 11

DWY 11
Tilaa »

Lactococcus lactis ssp. lactis biovar diacetylactis- kantaa sisältävä yksikantahapate aromin ja kaasunmuodostukseen hapanmaitotuotteille ja puolikoville juustoille.

LB 1

LB 1
Tilaa »

Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus- kantaa sisältävä hapate pehmeille-, puolikoville- ja koville juustoille sekä hapanmaitotuotteille.

LH 13

LH 13
Tilaa »

Lactobacillus helveticus- kantaa sisältävä hapate kypsytetyille juustoille kuten Mozzarella, Emmental tai Gruyere. Käytetään yhdessä muiden mm. Str. thermophilus:ta sisältävien hapatteiden kanssa.

LH 41

LH 41
Tilaa »

Lactobacillus helveticus- kantaa sisältävä hapate kypsytetyille juustoille kuten Mozzarella, Emmental tai Gruyere. Käytetään yhdessä muiden mm. Str. thermophilus:ta sisältävien hapatteiden kanssa

LL 085

LL 085
Tilaa »

Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis- kantaa sisältävä hapate pehmeille ja koville kypsytetyille juustoille kuten Mozzarella ja Emmental.

LL 1

LL 1
Tilaa »

Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis- kantaa sisältävä hapate pehmeille ja koville kypsytetyille juustoille kuten Mozzarella ja Emmental.

MOS 050 F

MOS 050 F
Tilaa »

Sekä meso- että termofiilisiä kantoja sisältävä hapate tuorejuustoille ja kypsytetyille juustoille kuten Rahkalle tai esimerkiksi Pecorino- tyyppisille juustoille.

MOS 060 D

MOS 060 D
Tilaa »

Sekä meso- että termofiilisiä kantoja sisältävä hapate tuorejuustoille ja kypsytetyille juustoille kuten Rahkalle tai esimerkiksi Pecorino- tyyppisille juustoille.

MOS 062 A

MOS 062 A
Tilaa »

Sekä mesofiilisiä- että termofiilisiä kantoja sisältävä hapate tuorejuustoille ja kypsytetyille juustoille kuten Rahkalle tai esimerkiksi Pecorino- tyyppisille juustoille.

MOT 082 DC

MOT 082 DC
Tilaa »

Sekä meso- että termofiilisiä kantoja sisältävä hapate mm. Feta-tyyppisille juustoille.

MOTC 092 EE

MOTC 092 EE
Tilaa »

Sekä meso- että termofiilisiä kantoja sisältävä hapate mm. Feta- ja Cheddar-tyyppisille juustoille. Käy mainiosti myös kovien juustojen, kuten Gruyeren valmistukseen.

MS 062 CM

MS 062 CM
Tilaa »

Monikäyttöinen sekä mesofiilisiä että termofiilisiä maitohappobakteerikantoja sisältävä hapate tuorejuustoille, sekä pehmeille että puolikoville kypsytetyille juustoille, kuten esimerkiksi Cheddarille ja sinihomejuustolle.

MT 092 FET

MT 092 FET
Tilaa »

Monikäyttöinen sekä mesofiilisiä että termofiilisiä maitohappobakteerikantoja sisältävä hapate sekä puolikoville että koville kypsytetyille juustoille.

MT 096 FEN

MT 096 FEN
Tilaa »

Monikäyttöinen sekä mesofiilisiä että termofiilisiä maitohappobakteerikantoja sisältävä hapate sekä puolikoville että koville kypsytetyille juustoille.

MW 030 N

MW 030 N
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. definied- kantoja sisältävä mieto kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 033 N.

MW 030 S

MW 030 S
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. definied- kantoja (ei sisällä Leuconostoc- kantoja) sisältävä kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 033 S.

MW 030 T

MW 030 T
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. definied- kantoja sisältävä voimakkaasti aromia ja kaasua muodostava kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 033 T.

MW 036 K

MW 036 K
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä mieto kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 K.

MW 036 N

MW 036 N
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä mieto kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 N.

MW 036 R

MW 036 R
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 R.

MW 036 S

MW 036 S
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja (ei sisällä Leuconostoc- kantoja)sisältävä kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 S.

MW 036 T

MW 036 T
Tilaa »

Perinteinen, mesofiilisia ns. undefinied- kantoja sisältävä voimakkaasti aromia ja kaasua muodostava kermahapate, joka soveltuu mainiosti mm. hapanmaitotuotteille, pehmeille ja puolikoville juustoille. Bakteriofageja vastaan hapatteiden kierrätys, esim. MW 039 T.

MWO 032

MWO 032
Tilaa »

Mesofiilisiä kantoja sisältävä ns. 0-hapate tuorejuustoille kuten Rahkalle, Raejuustolle, Feta-tyyppisille juustoille, sekä pehmeille että puolikoville juustoille.

MWO 043

MWO 043
Tilaa »

Mesofiilisia kantoja sisältävä ns. 0-hapate tuorejuustoille kuten Rahkalle, Raejuustolle, Feta-tyyppisille juustoille, sekä pehmeille että puolikoville juustoille.

SH 090 E

SH 090 E
Tilaa »

Pehmeiden ja kovien kypsytettyjen juustojen kuten Mozzarellan tai Granan juustojen valmistukseen.

ST 020

ST 020
Tilaa »

Streptococcus thermophilus- kantoja sisältävä hapate pehmeille ja koville kypsytetyille kuten Brie-, Emmental- tai Gruyere-juustoille.

ST 040

ST 040
Tilaa »

Streptococcus thermophilus- kantoja sisältävä hapate pehmeille- ja koville kypsytetyille kuten Brie-, Mozzarella- ja Emmental-tyyppisille juustoille.

ST 060

ST 060
Tilaa »

Streptococcus thermophilus- kantoja sisältävä hapate pehmeille- ja koville kypsytetyille kuten Brie-, Mozzarella- ja Emmental-tyyppisille juustoille.

ST 071

ST 071
Tilaa »

Streptococcus thermophilus- kantoja sisältävä hapate pehmeille kypsytetyille kuten Brie- ja Mozzarella-tyyppisille juustoille.

ST 081

ST 081
Tilaa »

Streptococcus thermophilus- kantoja sisältävä hapate pehmeille kypsytetyille kuten Brie-, Mozzarella- tyyppisille juustoille.

Y 082 F

Y 082 F
Tilaa »

´Set`- tyyppisille sekä juotaville jogurteille tarkoitettu aromikas jogurttihapate. Sisältää perinteisiä Str. thermophilus- ja Lactobacillus delbrueckii ssp. bulcaricus- kantoja. Käytetään myös pehmeille ja koville, kuten Mozzarella-, Gorgonzola-, Gruyere- tyyppisille juustoille.

YH 092 E

YH 092 E
Tilaa »

Puolikovien ja kovien kypsytettyjen juustojen kuten Feta- tyyppisten tai Gruyere- tyyppisten juustojen valmistukseen.

YHL 092 F

YHL 092 F
Tilaa »

Puolikovien ja kovien kypsytettyjen juustojen kuten Feta- tyyppisten tai Gruyere- tyyppisten juustojen valmistukseen.