Viime viikolla Innolact vietti kolme päivää Olutsveressä kouluttaen virolaisia vuohenmaidon jalostajia. Koulutuksessa pohdittiin muun muassa sitä, miksi vuohenmaito on niin uniikkia ja miten sitä voidaan käyttää muun muassa juuston valmistuksessa.

Kolmen päivän aikana kävimme läpi vuohenmaidon ominaisuuksia ja mitä tulee huomioida sen käytössä maitotuotteiden valmistuksessa. Tutustuimme myös siihen, miten vuohenmaito eroaa lehmänmaidosta.

Koulutuksen aikana syntyi myös paljon uusia ideoita tulevaisuuden tuotteisiin.

 

 

Tarvitsetko koulutusta tai konsultointia? Innolact tarjoaa koulutuspaketteja sekä asiantuntija-apua tuotantoprosessien ja tuotteiden kehitykseen. Vastaamme mielellämme kysymyksiin liittyen koulutuksiin tai Innolactin palveluihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Lisätietoja: Jussi Heinonen, +358 44 5727 760 tai j.heinonen@innolact.fi