Tutkimus ja tuotekehitys

Nykyisen tuotteen parantaminen

Halkeileeko juustosi? Pullistelevatko purkkisi? Vaihtelevatko happanemisajat? Etkö pääse faagista eroon?

Erilaiset tavat ja olosuhteet määrittävät lopputuloksen. Meillä on vuosien kokemus siitä, miten tuotteen makuun, koostumukseen, hintaan ja tasalaatuisuuteen vaikuttavat mm. valmistusaika, raaka-aineet, laitteet, puhtaus ja työn määrä. Tehokas prosessi pitää hinnan kilpailukykyisenä ja laadukas tuote ostajan uskollisena.

Kerro mikä on pielessä, korjataan se yhdessä.

Uuden tuotteen kehittäminen

Uuden tuotteen kehittäminen on haastavaa. Täydellinen rahka, juusto tai kaurafraiche ei valmistu itsestään ja tie ideasta markkinoille vaatii muutakin kuin hyvän reseptin. Autamme sinua kehittämään skaalautuvan reseptin ja rakentamaan tuotantoprosessin joko uuteen tai olemassaolevaan tuotantolaitokseen.


Osaamme kertoa mikä toimii. Osaamme kertoa mikä maistuu. Osaamme kertoa miten se tehdään.


WOLFGUT

Probioottimme Suomen luonnosta:

Olemme mm. kehittäneet ja patentoineet (EU:3318625) oman maitohappobakteerikannan lemmikkieläimille.

Verkostomme on laaja ja teemme yhteistyötä tuotekehitys- ja tutkimuslaitosten kanssa sekä Suomessa että ulkomailla.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00