Valmennus ja asiantuntijapalvelut

Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus maidonjalostuksesta ja fermentoinnista. Jaamme tietotaitoa tarjoamalla räätälöityä koulutusta ja asiantuntemusta esimerkiksi tuotantoprosessien kehittämiseen, tuotekehitykseen sekä omavalvonnan ja laadun kehittämiseen. Tarvittaessa haemme asiakkaan projektiin parhaan mahdollisen asiantuntijan verkostostamme.

Valmennuspaketti:

Asiantuntijamme tarjoavat valmennuksen muodossa perehdytyksen esimerkiksi elintarvikemikrobiologian, elintarvikekemian, elintarvikelainsäädännön, valmistusprosessien ja hapate- ja entsyymiteknologian perusteisiin.

Syventävät valmennukset räätälöimme kohderyhmäkohtaisesti. Kaikki valmennuksemme voidaan toteuttaa lähi- sekä etäopetuksena. Kaikki valmennusmateriaalimme on rakennettu pohjautuen hyviin oppimistuloksiin: Meiltä et saa pitkäpiimäisiä luentoja etkä viisisataasivuisia-dokumentteja iltalukemiseksi.

Esimerkkejä valmennuspaketeista:

  • Leipäjuustoa avotulella -viikonloppukurssilla perehdyttiin sisätiloissa elintarviketuotannon perusteisiin, mistä siirryimme luonnon helmaan valmistamaan mm. smetanaa, leipäjuustoa ja jugurttia.
  • Töihin elintarviketeollisuuteen -perehdytys uudelle työntekijälle
  • Fermentoinnin perusteet -valmennus aloittelijalle
  • Fermentointi ja tuotekehitys -kurssi uudelle (tai uutta tuotetta kehittävälle) yrittäjälle.

Asiantuntijapaketti:

Jaamme tietotaitoa tarjoamalla räätälöityä valmennusta ja asiantuntemusta esimerkiksi tuotantoprosessien kehittämiseen, tuotekehitykseen sekä omavalvonnan ja laadun kehittämiseen. Tarvittaessa haemme asiakkaan projektiin parhaan mahdollisen asiantuntijan verkostostamme.

Työskentelemme asiakkaidemme kanssa muun muassa hygienia- ja tuotekoulutuksien (GMP), laitosten omavalvonnan ja laadunvarmistuksen (ISO 22 000) sekä yritysten toiminnan kehittämisen (Lean ja Six Sigma) parissa.

Esimerkkejä asiantuntijapaketeista:

  • Uuden juustolan rakentaminen – asiantuntijamme apunasi
  • Asiantuntija apunasi tuotekehityksestä tuotantoon
  • Hävikki kuriin  – tuotantoprosessien kehittäminen
  • Tasalaatuinen tuote tailor made -hapatteilla ja juoksetteilla.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00